Moordrecht

06 154 972 91

Wasmachineafvoer verstopt

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Wasmachineafvoer verstopt

De afvoer van de wasmachine kan net als andere afvoeren ook verstopt raken. Vaak komt u hier pas achter als er een plas water onder de wasmachine ligt. Wij gaan direct aan de slag met het doorveren van de wasmachine afvoer. Op deze manier kunt u binnen zeer korte tijd weer gebruik maken van uw wasmachine. En dat zonder breek- of hakwerk of rommel in huis, u merkt dus zelf niets van onze werkzaamheden. 

Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Preventief onderhoud op de wasmachine afvoer 

U doet een half pak soda in de wasmachine en zet de wasmachine op het heetste reinigingsprogramma (start dit programma zonder kleren). Het gebruik van soda is zeer geschikt voor het voorkomen van verstoppingen in de keukenafvoer, douche- of wastafelafvoer. Soda heeft namelijk een ontvettende werking, waardoor haren en zeepresten sneller los zullen laten. Hierdoor verdwijnt de blokkade en loopt het water weer goed door. 

Voorkom het gebruik van chemisch ontstoppingsmiddel 

Wij raden u ten zeerste af om gebruik te maken van een chemisch ontstoppingsmiddel. De reden hiervan is omdat deze schade aan kan richten aan de riolering. In de meeste gevallen versteent het chemische ontstoppingsmiddel en is de enige oplossing daarvoor is de riolering op dat punt volledig vervangen. 

Is uw wasmachine afvoer verstopt? Robert Ravenhorst helpt u wel 

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en is uw wasmachine afvoer verstopt? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.  
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.