Moordrecht

06 154 972 91

Diensten

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Rioolservice in Waddinxveen

Wij garanderen dat we de verstopping op alle manieren proberen te verhelpen.
Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.

Verstoppingen

Is uw riool verstopt en weet u niet wat het probleem is? Dan is het tijd om Robert Ravenhorst Rioolservice in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren, afvoer, leidingen en preventief onderhoud voor VVE’s.

Meer weten

Borrelend riool

Het kan zijn dat uw afvoer of uw riool borrelt. Meestal duidt dit op één oorzaak. Een slechte ontluchting. En vaak is dit de eerste aanwijzing van een aankomende verstopping oftewel het riool begint langzaam dicht te slibben.

Meer weten

Camerainspectie

Heeft u last van rioolproblemen? Denk bijvoorbeeld aan de volgende rioolproblemen als stankoverlast, een verstopping in uw riolering of een vochtige kruipruimte. Bij dit soort problemen is het vaak lastig de precieze locatie te vinden, daarom maken wij gebruik van camera inspectie.

Meer weten

Rookdetectie

Rookdetectie is een techniek om scheurtjes en mankementen aan de riolering op te sporen. Kleine scheurtjes in de riolering is één van de moeilijkste te achterhalen rioolproblemen als u daar niet de juiste apparatuur voor heeft.

Meer weten

Douche verstopping

Loopt het water niet meer goed weg in de douche en heeft u de plopper al gebruikt? Wij helpen u van de problemen af die het verstopte doucheputje veroorzaakt. Vaak is het een combinatie van haren, zeepresten en huidvetten die voor een vervelende verstopping zorgen.

Meer weten

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen, latrinevliegjes of aalputmotjes genoemd. En nee, het zijn geen vliegen: het gaat hier om een muggensoort! Rioolvliegjes levens van vocht en rottend organisch afval en kunnen allerlei bacteriën verspreiden.

Meer wetenRioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.