Moordrecht

06 154 972 91

Camerainspectie

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Camerainspectie

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en heeft u last van rioolproblemen? Denk bijvoorbeeld aan de volgende rioolproblemen als stankoverlast, een verstopping in uw rioolstelsel of een vochtige kruipruimte. Bij dit soort problemen is het vaak lastig de precieze locatie te vinden, daarom maken wij gebruik van een camera. Bij de inspectie wordt er een speciale camera in uw riool geplaatst en kunnen wij een visuele inspectie doen van uw riool. Wij hebben altijd camera’s in onze wagen, dus als u onze hulp inschakelt kunnen wij met de camera uw rioolprobleem localiseren. 

Voor een rioolinspectie met een rioolcamera in Waddinxveen of in Zuid-Holland bent u bij Robert Ravenhorst Rioolservice aan het juiste adres. 

Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Herstellen van rioolproblemen na de camera inspectie

Na de camera inspectie maken wij een plan om de rioolproblemen op te lossen. Zo herstellen wij bijvoorbeeld kleine scheurtjes én acute rioolproblemen in uw riolering en voeren wij direct reparatiewerkzaamheden uit. Voor grotere gebreken kan het zijn dat we hier een afspraak voor inplannen om het probleem vakkundig op te lossen. Onze riool experts geven u op dat moment een advies hoe u de overlast zoveel mogelijk kunt beperken. 

Daarnaast kunnen wij een offerte voor u opmaken, zodat u precies weet wat de reparatiewerkzaamheden gaan kosten. Ook kunt u deze offerte gebruiken bij de verzekering om de kosten (indien mogelijk) door de verzekering te laten vergoeden. Wilt u een camera inspectie bij u laten uitvoeren? Of heeft u nog vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.