Moordrecht

06 154 972 91

Rookdetectie

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Rookdetectie

Woont u in Waddinxveen of in Zui-Holland en heeft u last van stankproblemen? Rookdetectie is een techniek om scheurtjes en mankementen aan de riolering op te sporen. Kleine scheurtjes in de riolering is één van de moeilijkste te achterhalen rioolproblemen als u daar niet de juiste apparatuur voor heeft. Dit zorgt voor stankoverlast en bezoek van ongedierte. Maar dat is niet het ergste, het riool is niet de meest schone plaats ter wereld en dus bevinden zich er ook veel bacteriën, schimmels, micro-organismen en rioolvliegjes. Deze kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn. 

Wanneer u het idee heeft dat er een breuk in de riolering zit of er een lekkage is, kunt u het beste meteen overgaan tot actie. Met behulp van een rookdetectie e.v.t. in combinatie met een camera inspectie neemt u het zekere voor het onzekere. Niet geheel onbelangrijk de rook die wij gebruiken is milieuvriendelijk en ook niet schadelijk voor u. Na het plaatsen en activeren van de rookmachine wordt zichtbaar waar de breuk en/of haarscheurtjes zich bevinden.  

Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Herstellen van rioolproblemen na de rookinspectie

Bij constatering van het rioolprobleem lossen wij deze adequaat op met bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden of vervangingen van delen van het rioolstelsel. Voor grotere gebreken kan het zijn dat we hier een afspraak voor inplannen om het probleem vakkundig op te lossen. Onze riool experts geven u op dat moment een advies hoe u de overlast zoveel mogelijk kunt beperken. 

Daarnaast kunnen wij een offerte voor u opstellen, zodat u precies weet wat de reparatiewerkzaamheden gaan kosten. Ook kunt u deze offerte gebruiken bij de verzekering om de kosten (indien mogelijk) door de verzekering te laten vergoeden. Wilt u een rookdetectie op uw riolering bij u laten uitvoeren? Of heeft u nog vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier.
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.