Moordrecht

06 154 972 91

Rioolontstoppen Waddinxveen

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Verstoppingen

Is uw riool verstopt en weet u niet wat het probleem is? Dan is het tijd om Robert Ravenhorst Rioolservice in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren, afvoer, leidingen en preventief onderhoud. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met diverse rioolproblemen. Onze kracht is, wij denken vooruit en kijken naar een oplossing die langdurig is.

Wij helpen bij alle soorten verstoppingen zoals;

Bel direct

Afbeelding niet beschikbaar

Preventief onderhoud om verstoppingen te voorkomen

U mengt een pak soda in de emmer met heet tot kokend water en giet het mengsel in de desbetreffende afvoer. Het gebruik van soda is zeer geschikt voor het voorkomen van verstoppingen in de keukenafvoer, douche- of wastafelafvoer. Soda heeft namelijk een ontvettende werking, waardoor haren en zeepresten sneller los zullen laten. Hierdoor verdwijnt de blokkade en loopt het water weer goed door.

Voorkom het gebruik van chemisch ontstoppingsmiddel

Wij raden u ten zeerste af om gebruik te maken van een chemisch ontstoppingsmiddel. De reden hiervan is omdat deze schade aan kan richten aan de riolering. In de meeste gevallen versteent het chemische ontstoppingsmiddel en is de enige oplossing daarvoor is de riolering op dat punt volledig vervangen.

Heeft u een verstopping? Robert Ravenhorst helpt u wel

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en heeft u een verstopping? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.