Moordrecht

06 154 972 91

Keukenafvoer verstopt

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Keukenafvoer verstopt

Blijft er water staan in de wasbak? En heeft u het sifon onder de wasbak al schoongemaakt dan zit de verstopping verder in het riool. We gaan direct met het ontstoppen van de afvoerleidingen aan de slag. Dit kan met onze speciale ontstoppingsveer of vanuit de kruipruimte het doorspuiten van de afvoer. Op deze manier kunt u binnen zeer korte tijd weer gebruik maken van uw gootsteen in uw keuken. En dat zonder breek- of hakwerk of rommel in huis, u merkt dus zelf niets van onze werkzaamheden. 

Bel direct

Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Keukenafvoer onderhouden met soda 

U mengt een pak soda in de emmer met heet tot kokend water en giet het mengsel in de keukenafvoer. Het gebruik van soda is zeer geschikt voor het voorkomen van verstoppingen in de keukenafvoer, douche- of wastafelafvoer. Soda heeft namelijk een ontvettende werking, waardoor vet en zeepresten sneller los zullen laten. Hierdoor verdwijnt de blokkade en loopt het water weer goed door. 

Voorkom het gebruik van chemisch ontstoppingsmiddel 

Wij raden u ten zeerste af om gebruik te maken van een chemisch ontstoppingsmiddel. De reden hiervan is omdat deze schade aan kan richten aan de riolering. In de meeste gevallen versteent het chemische ontstoppingsmiddel en is de enige oplossing daarvoor is de riolering op dat punt volledig vervangen.

Is uw keukenafvoer verstopt? Robert Ravenhorst helpt u wel 

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en is uw keukenafvoer verstopt? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.  
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.