Moordrecht

06 154 972 91

Douche verstopping

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Douche verstopping

Loopt het water niet meer goed weg in de douche en heeft u de plopper al gebruikt? Wij helpen u van de problemen af die het verstopte doucheputje veroorzaakt. Vaak is het een combinatie van haren, zeepresten en huidvetten die voor een vervelende verstopping zorgen. We gaan direct met het ontstoppen van de afvoerleidingen aan de slag. Dit kan met onze speciale ontstoppingsveer. Op deze manier kunt u binnen zeer korte tijd weer gebruik maken van uw douche zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de afvoer. En dat zonder breek- of hakwerk of rommel in huis, u merkt dus zelf niets van onze werkzaamheden.  

Bel direct
Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Douche onderhouden met soda 

U mengt een pak soda in de emmer met heet tot kokend water en giet het mengsel in de douche. Het gebruik van soda is zeer geschikt voor het voorkomen van verstoppingen in de keukenafvoer, douche- of wastafelafvoer. Soda heeft namelijk een ontvettende werking, waardoor haren en zeepresten sneller los zullen laten. Hierdoor verdwijnt de blokkade en loopt het water weer goed door. 

Voorkom het gebruik van chemisch ontstoppingsmiddel 

Wij raden u ten zeerste af om gebruik te maken van een chemisch ontstoppingsmiddel. De reden hiervan is omdat deze schade aan kan richten aan de riolering. In de meeste gevallen versteent het chemische ontstoppingsmiddel en is de enige oplossing daarvoor is de riolering op dat punt volledig vervangen.

Is uw douche verstopt? Robert Ravenhorst helpt u wel 

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en is uw douche verstopt? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.  
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.