Moordrecht

06 154 972 91

Dakafvoer verstopt

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Dakafvoer verstopt

Zodra de dakafvoer verstopt is geraakt dan loopt bij regen de dakgoot over. Vaak is dit een geval van achterstallig onderhoud. Het is zelfs mogelijk dat een verstopte dakafvoer voor gevaar kan zorgen. Als het regenwater niet meer kan worden afgevoerd via de dakafvoer kan dit langs de muren van de woning lopen met mogelijke vochtproblemen in de woning als gevolg. Ook zijn langdurige plassen op platte daken niet goed.  

Vaak zorgt vuil ervoor dat de dakafvoer verstopt raakt. Door de wind komen er blaadjes en takjes in de dakafvoer terecht en ook vogels nemen takjes met zand, grind steentjes en stukjes plastic met zich mee. Dit geheel kan zorgen voor een vervelende verstopping. Voor het onstoppen van uw dakafvoer gebruiken wij onze hogedruk unit hiermee reinigen wij uw dakafvoer.

Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Preventief onderhoud op uw dakafvoer

Maak één keer per jaar de dakgoten schoon door achtergebleven bladeren en takjes met de hand te verwijderen. En spoel indien mogelijk de dakafvoer door met een hogedrukreiniger. Let hierbij wel op dat u op hoogte werkt en dat u zorgt voor een veilige werkomgeving. Indien gewenst kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Is uw dakavoer afvoer verstopt? Robert Ravenhorst helpt u wel

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en is uw dakafvoer verstopt? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.