Moordrecht

06 154 972 91

Stank

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Help, mijn riool stinkt

Altijd op de momenten dat er bezoek is stinkt het in huis naar die rioollucht maar waar komt het vandaan? Als u last heeft van een rioollucht in huis is het niet meteen duidelijk waar dit vandaan komt. Soms ruikt u het wel en de andere keer weer niet en dat kan soms heel vervelend zijn. Maar dat is niet het ergste, het riool is niet de meest schone plaats ter wereld en dus bevinden zich er ook veel bacteriën, schimmels en micro-organismen. Deze kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn. Daarom is het belangrijk dat dit probleem snel en goed wordt opgelost. 

Bel direct

Afbeelding niet beschikbaar
Afbeelding niet beschikbaar

Mogelijke oorzaken stankoverlast van het riool 

  • Lekkage in het riool 
  • Breuk in de riolering 
  • Gebrekkige ontluchting 
  • Verstopping in het riool 
  • Verzakking van het riool 

Ventileren bij stankoverlast 

Ventileer de woning goed, in ieder geval tot de oorzaak van het probleem is verholpen want een rioollucht in huis is ongezond. Zorg ervoor dat u 24 uur per dag frisse lucht in huis heeft zodat eventuele schadelijke gassen zich niet kunnen ophopen in huis. En neem contact op met ons om te achterhalen waar deze stankoverlast vandaan komt. 

Heeft u last van stankoverlast uit het riool? Robert Ravenhorst helpt u wel

Woont u in Waddinxveen of Zuid-Holland en heeft u stankoverlast uit het riool? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.  
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.