Moordrecht

06 154 972 91

Rioolvliegjes

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Help, ik heb last van rioolvliegjes

Rioolvliegjes leven van vocht en rottend organisch afval en kunnen allerlei bacteriën verspreiden. Geen prettig idee, zeker niet als u de vliegjes ook op uw eigen voedsel aantreft. Rioolvliegjes richten verder geen schade aan, maar als ze met velen zijn, kunnen ze wel voor overlast zorgen. Zo kan één rioolvliegje 200 eitjes per dag leggen en die komen allemaal na twee dagen al uit! 

Rioolvliegjes zijn meestal het gevolg van een rioolprobleem: een lekkage of breuk bijvoorbeeld in de kruipruimte. Soms zijn dit soort problemen die niet meteen zichtbaar zijn. U heeft er alleen wel meteen hinder van. Zitten de rioolvliegjes in huis of in de kruipruimte is al een goede indicatie wat de oorzaak van het probleem kan zijn. 

Wilt u exact weten wat er aan de hand is en hoe u van de rioolvliegjes af komt? Neem contact op met ons en wij zorgen ervoor dat de bron van het probleem wordt opgelost. 

Bel direct

Afbeelding niet beschikbaar

Heeft u last van rioolvliegjes? Robert Ravenhorst helpt u wel 

Woont u in Waddinxveen of in Zuid-Holland en heeft u last van rioolvliegjes? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.