Moordrecht

06 154 972 91

Borrelen

Robert Ravenhorst Rioolservice Moordrecht / Waddinxveen

Help, mijn riool borrelt

Het kan zijn dat uw afvoer of uw riool borrelt. Vaak is dit de eerste aanwijzing van een aankomende verstopping oftewel het riool begint langzaam dicht te slibben. Als er afvalwater langs deze vernauwing loopt verplaatst dit ook lucht in het riool wat voor overdruk en onderdruk in het riool zorgt. Deze overdruk en onderdrukmomenten zorgen dat er op bepaalde plaatsen in het huis belletjes naar boven komen. Deze belletjes hoort u niet alleen maar kunnen ook goed stinken. Het kan soms ook zijn dat op deze plaats rioolvliegjes komen.

Het kan zijn dat er geen ontluchting is op uw riool. Het afvalwater heeft lucht nodig om goed door de riolering te lopen en deze lucht komt meestal van het ontluchtingskanaal van het riool. Het kan zijn dat deze na een verbouwing ergens knel is geraakt of dat deze verstopt is geraakt.

Als de ontluchting niet goed genoeg werkt dan kan dit voor een borrelend geluid zorgen in het huis.

Bel direct

Afbeelding niet beschikbaar

Heeft u last van het borrelende geluid in het riool? Robert Ravenhorst helpt u wel

Woont u in Waddinxveen of Zuid-Holland en heeft u last van het borrelende geluid in het riool? Wij lossen uw rioolproblemen voor u op. Of heeft u vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 06 154 972 91 of ons online contactformulier. Komt de verstopping toch terug binnen één week? Dan zullen we deze kosteloos verhelpen.
Rioolservice nodig?

Betrouwbaar, ervaren, geen doorlopende kosten en gegarandeerd tevreden.